Vacature Woonbegeleider Kamer Training Centrum (Rotterdam)

Werken bij Firmitas is kiezen voor heerlijk dankbaar werk.
Een ideale werkplek voor wanneer je wil groeien als professional en waar je je horizon kunt blijven verbreden.

Werken bij Firmitas

Firmitas groeit snel. Daarom kunnen we jouw hulp extra goed gebruiken.

Bekijk hieronder waar wij naar op zoek zijn en of deze vacature bij jou past.

Wie zijn wij?

Stichting Firmitas staat voor het bieden van passende zorgverlening met aandacht voor elk individu. Door te blijven innoveren streven wij continu naar de tevredenheid van onze cliënten. Stichting Firmitas heeft als doel om mensen te helpen en hen de weg te wijzen op het gebied van de sociale voorzieningen die de staat aanbiedt, alsmede het helpen van mensen met problemen, het creëren van een veilige omgeving en het ontwikkelen van het culturele draagvlak.


De doelgroep van stichting Firmitas is multicultureel, wat betekent dat we het belangrijk vinden dat de medewerkers een cultuur sensitieve beroepshouding hebben en dus rekening houden met de culturele achtergrond, normen en waarden van de cliënt. Stichting Firmitas ziet cultuurverschillen dan ook niet als een knelpunt maar als een uitdaging en een verrijking. We proberen de zorgverlening en begeleiding zodanig in te zetten, dat de cliënt zelf zoveel mogelijk in staat wordt gesteld deel uit te maken van het proces.

 

Wat ga je doen?

Voor LVB jongeren vanaf 17 jaar, die nog niet zelfstandig kunnen wonen, hebben wij het KTC (Kamer Trainingscentrum) ontwikkeld. Als Woonbegeleider KTC begeleidt je cliënten met een verstandelijke beperking (LVB), conform AWBZ richtlijnen. Je helpt cliënten met hun vragen en doelen op verschillende leefgebieden. Daarnaast signaleer je spanningen en los je deze op. Je werkt goed samen met collega’s en houdt je aan de gestelde kaders en protocollen.

 

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde opleiding op MBO of HBO niveau in de richting van Social Work.
  • Je hebt enkele jaren ervaring met de doelgroep LVB jongeren.
  • Je hebt signalerende vaardigheden en bent initiatiefrijk waardoor je snel oplossingen vindt voor problemen.
  • Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.
  • Je bent 32 uur per week beschikbaar.
  • Je bent bereid om met onregelmatige diensten te werken ( Ochtenddienst 08:30 uur – 17:00 uur, tussendienst 10:30 uur tot 19:00 en de middagdienst 14:30 uur tot 23:00 uur).
  • Ten slotte kun je goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband.

 

Wat bieden wij?

Jouw inzet wordt enorm gewaardeerd en hierover staat natuurlijk een beloning. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg. Je krijgt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor 9 maanden. Bij gebleken geschiktheid wordt deze verlengd voor 12 maanden en daarna weer met 14 maanden, waarna je een vast dienstverband krijgt. Het salaris is marktconform. Hierbij komt nog maandelijks vakantiegeld en een eindejaarsuitkering bij. Uiteraard hanteren we ook reiskosten van 0,19 cent per kilometer.

 

Hoe kun je reageren?

Hebben wij jouw interesse opgewekt? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet! Deze kun je sturen naar [email protected]

Je kunt ook bellen als je verdere informatie wilt over de vacature naar volgend telefoonnummer: 010-2122938

Contact opnemen of direct solliciteren?

Vul het formulier hieronder in om contact met ons op te nemen of om direct te solliciteren.

U kunt ons ook direct mailen op [email protected]