Vacature Medewerker Waakdienst

Werken bij Firmitas is kiezen voor heerlijk dankbaar werk.
Een ideale werkplek voor wanneer je wil groeien als professional en waar je je horizon kunt blijven verbreden.

Werken bij Firmitas

Firmitas groeit snel. Daarom kunnen we jouw hulp extra goed gebruiken.

Bekijk hieronder waar wij naar op zoek zijn en of deze vacature bij jou past.

Zoek jij een flexibele bijbaan waarin jij zelf bepaalt wanneer je wilt werken?

Wat wij jou bieden

• Veel flexibiliteit in werkdagen
  • Verlof opnemen wanneer je wilt
  • Doorgroeimogelijkheden tijdens en na je studie (Social Work)
  • Een goede balans tussen werk en studie
  • Verschillende trainingsprogramma’s
  • Goede verdiensten met toeslagen
  • Reiskostenvergoeding
  • Eindejaarsuitkering

• Als medewerker waakdienst ben je een aantal nachten per week verantwoordelijk voor de rust, veiligheid en noodzakelijke zorg van de cliënten binnen de locatie.
  • Continu toezicht op LVB jongeren
  • Je bent werkzaam op diverse woonlocaties in Rotterdam

• Je hebt een afgeronde MBO- opleiding Maatschappelijk Sociaal Dienstverlener of bent in opleiding op HBO- niveau in de richting van Social Work
  • Je bent parttime beschikbaar
  • Je hebt een probleemoplossend vermogen
  • Je bent communicatief sterk
  • Je kan omgaan met agressie en bent consequent.

Stichting Firmitas staat voor het bieden van passende zorgverlening met aandacht voor elk individu. Door te blijven innoveren streven wij continu naar de tevredenheid van onze cliënten. Stichting Firmitas heeft als doel om mensen te helpen en hen de weg te wijzen op het gebied van de sociale voorzieningen die de staat aanbiedt, alsmede het helpen van mensen met problemen, het creëren van een veilige omgeving en het ontwikkelen van het culturele draagvlak. De doelgroep van stichting Firmitas is multicultureel. Hierdoor vinden wij het belangrijk dat de medewerkers een cultuur sensitieve beroepshouding hebben en dus rekening houden met de culturele achtergrond, normen en waarden van de cliënt.

Word jij onze nieuwe collega?

Stuur dan een korte motivatie en je CV naar [email protected]. Mocht je vragen hebben over de vacature kan je contact opnemen met ons op het telefoonnummer 010- 212 29 38.

Contact opnemen of direct solliciteren?

Vul het formulier hieronder in om contact met ons op te nemen of om direct te solliciteren.

U kunt ons ook direct mailen op [email protected]