Geloof in eigen kracht

Bij Stichting Firmitas geloven we in eigen kracht. Samen werken we aan het versterken van uw kracht, zodat u zo zelfstandig mogelijk kunt leven.

Arts

Wie zijn wij?

Firmitas GGZ Biedt aan volwassenen onderzoek en behandelingen aan. De doelgroep bestaat uit volwassenen met uiteenlopende problematiek. De teams zijn zowel multidisciplinair als intercultureel samengesteld. Als medisch specialistische instelling is het onze missie om cultuursensitieve zorg te bieden vanuit systemische perspectief binnen de culturele context van de cliënt. De teamsamenstelling bestaat uit basispsychologen, orthopedagogen, psychotherapeuten, GZ-psychologen, psychiaters en artsen.

 

Wat ga je doen?

Voor onze vestigingen in Rotterdam zijn wij op zoek naar een arts voor 4 tot 8 uur per week met uitbereidingsmogelijkheden. Als arts ben je vooral bezig met persoonlijke contacten, consult, psychiatrische onderzoeken, advies en behandeling. Denk hierbij aan diagnostiek en behandeling van patiënten met uiteenlopende problematiek, geven van supervisie en/of werkbegeleiding aan collega’s, kennis en deskundigheidsbevordering aan het team en het mee ontwikkelen van zorginhoudelijke zaken. Daarnaast begeleid je patiënten en schrijft medicatie voor.

 

Wie ben jij?

Jij bent afgestudeerd als arts en hebt bij voorkeur ervaring in multidisciplinair werken. Je hebt een geldige BIG registratie. Je hebt affiniteit met het transcultureel werken en/of psychologische zorglevering binnen de BGGZ en SGGZ. Je hebt een open en vertrouwenwekkende persoonlijkheid en je kan goed werken in teamverband. Je bent professioneel betrokken en je wilt meewerken aan het verbeteren van onze zorg.

 

Wat bieden wij?

Jouw inzet wordt enorm gewaardeerd en hierover staat natuurlijk een beloning. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ. Het salaris is marktconform. Het is ook mogelijk om als ZZP’er te werken. Verder bieden wij jou een uitdagende veelzijdige baan aan binnen een multicultureel team. Wij bieden jou ook voldoende ruimte om je te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Hoe kun je reageren?

Hebben wij jouw interesse opgewekt? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet!

Cliënten beoordelen Stichting Firmitas met een 7.8!

Close Menu
Taal »