Wonen

Begeleid wonen Moeders

In het BWM wonen moeders die ondersteuning nodig hebben bij het zelfstandig worden en de opvoeding van hun kind. Moeder en kind krijgen een eigen kindvriendelijke woning met eigen voorzieningen.

Kamertrainingscentrum (KTC)

Hier werken we intensief aan vaardigheden om zelfstandig wonen mogelijk te maken. Dit gebeurt in een veilige omgeving waar 24 uur per dag toezicht aanwezig is. Elke bewoner heeft een eigen studio met eigen voorzieningen.

Ambulante begeleiding

Voor mensen die zelfstandig kunnen wonen, maar daar wel wat hulp bij nodig hebben, bieden wij ambulante begeleiding aan.

Heulstraat

Wonen op de Heulstraat betekent zelfstandig wonen met ambulante begeleiding en 24 uurs toezicht. Bewoners hebben een eigen woning.

Behandeling & Diagnostiek

Behandeling

Firmitas GGZ biedt behandeling aan voor diverse psychische problemen. Enkele voorbeelden hiervan zijn: angsten en fobieën, somberheid en verwerking van trauma’s. Onze behandelingen zijn cultuursensitief.

Diagnostiek

Naast behandeling is ook diagnostiek mogelijk bij Firmitas GGZ. Zo een diagnose helpt om behandelingen of begeleiding beter aan te passen aan de situatie.